Pokemon Go Android indir - Pokemon Go İOS indirme yöntemi | Bunlara dikkat edin

Pokemon Go Android indir - Pokemon Go İOS indirme yöntemi | Bunlara dikkat edin

Haberimizden Pokemon Go Android ve Pokemon Go iOS indirme hakkında merak ettiğiniz detayları öğrenebilirsiniz. Dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Pokemon Go oyunu çıktı. İlk olarak 1990’ların popüler çizgi dizisi Pokemon’un mobil cihazlar için ilk oyunu önce Avustralya’da piyasaya çıktı. Sizde haberimizden yararlanarak Pokemon Go Android ve Pokemon Go İOS uygulamalarının nasıl indirildiğini öğrenebilir merak ettiğiniz detaylara ulaşabilirsiniz. Peki Pokemon Go İOS nasıl indirilir? Pokemon Go Android kurulumu nasıl yapılır? Sizde haberimizden Pokemon Go hakkında merak ettiğiniz detaylara ulaşabilir ayrıntıları takip edebilirsiniz.

Pokemon Go Android nasıl indirilir? Pokemon Go iOS nasıl indirilir sorularınızın yanıtını haberimizde bulabilir dünyayı kasıp kavuran Pokemon çılgınlığı hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Türkiye dahil tüm dünyada Pokemon hayranları, cihazlarında türlü ayarlar yapıp şimdiden oyunu oynamaya başladı. Gerçeklikle sanal dünya arasında son gelinen noktayı gözler önüne seren bu oyun hakkında detaylara haberimizden ulaşabilir Pokemon Go indirebilirsiniz. İşte konu hakkında bilmeniz dereken detaylar...

Tüm zamanların en sevilen çizgi dizilerinden ‘Pokemon’un oyunu birkaç gün Japonya, ABD ve Avustralya çıktı. Japon oyun devi Nintendo tarafından yayınlanan ‘Pokemon Go’, cep telefonu ve tablet PC’lerde kullanıcılara sunuldu.

POKEMON GO İÇİN GEREKLİ ALT DONANIM

Android Sistem Gereksinimleri:

•Android 4.4 - Android 6.0.1

(Android N desteklenmiyor)

•İdeal çözünürlük 720×1280 pixel (tablet için uygun değil)

•Güçlü İnternet Bağlantısı (Wi-Fi, 3G, or 4G)

•GPS and Konum Servisleri

•Intel İşlemciler Desteklenmemektedir.

iOS Sistem Gereksinimleri:

•iPhone 5+

•iOS 8+

•Güçlü İnternet Bağlantısı (Wi-Fi, 3G, or 4G)

•GPS and Konum Servisleri

•Telefona jb işlemi yapıldıysa oyun oynanamaz.

İLK OLARAK AVUSTRALYA'DA ÇIKTI

1990’ların popüler çizgi dizisi Pokemon’un mobil cihazlar için ilk oyunu önce Avustralya’da piyasaya çıktı. Türkiye dahil tüm dünyada Pokemon hayranları, cihazlarında türlü ayarlar yapıp şimdiden oyunu oynamaya başladı. Gerçek dünyayla çizgi alemi birleştiren oyun nedeniyle Avustralya’da polis uyarı yayınladı. Sosyal medyada #PokemonGo trend oldu. Çorlu’da Pikaçu avına çıkanlar var!

GOOGLE PLAY'DAN ÜCRETSİZ İNDİRME

iOS ve Google Play platformlarından ücretsiz indirilen ‘Pokemon Go’ Türkiye için henüz çıkışını gerçekleştirmemiş olsa da üçüncü parti sitelerden indirilip yasal olmayan bir şekilde oynanabiliyor.

Android ve iPad/iPhone için Google Play Kitaplar uygulamasını yükleyin. Hesabınızla otomatik olarak senkronize olur ve nerede olursanız olun çevrimiçi veya çevrimdışı olarak okumanıza olanak sağlar.

Sony eReader veya Barnes & Noble Nook gibi e-mürekkep cihazlarında okumak için, dosyayı indirmeniz ve cihazınıza aktarmanız gerekir. Dosyayı desteklenen e-Okuyuculara aktarmak için lütfen ayrıntılı Yardım merkezi talimatlarını uygulayın.

16-07/10/0fd1f93f-3c65-45b9-947a-4cecf917ab5e.jpg

OYUNDA AMAÇ, HEDEF NE?

Kurgusal Pokemon canavarları, dünya üzerinde her yere dağılmış durumda. Bunların yerleri harita üzerinde gösteriliyor, telefonların kamerası yardımıyla görülüyor. Amaç ise hedef yerlere gidip karakterleri yakalamak. İnsanlar yataklarında, yemek yerken, hatta klozetlerin üstünde Pokemon karakterlerini görüntüleyip videolarını paylaşıyor.

POLİSTEN POKEMON UYARISI: SAKIN ÖLMEYİN

Dünyayı kasıp kavuran bu çılgınlıkla ilgili olarak farklı teorilerde ortaya atılmaya devam ediyor. Avustralya’da polis, “Karşıdan karşıya geçerken telefonunuza bakmayın. Pokemon avlarken ölebilirsiniz” diyerek halkı uyardı. Yolda, ormanda, parkta bahçede oyuna dalıpta ölüm tahlikesi ile karşı karşıya kalınabileceği vurgusu yapan polisler oyun severlere kritik uyarıda bulundu.

16-07/10/2-1468138356-1468153417.jpg

KILAVUZLAR YAKINDA GELECEK

Pokémon Şirketi Uluslararası ücretsiz Camp Pokémon uygulaması ile Pokémon şaşırtıcı dünyasını keşfedin! Eğer bir Pokémon Eğitmeni olmak için gerekenlere öğrenmenize yardımcı olacak eğlenceli Pokémon temalı etkinlikler ile dolu sürükleyici bir ada keşfedin! kamp danışmanları yararlı bilgi bol, Camp Pokémon adresinden süre içinde kılavuzları olacaktır.

Daha sonra, çeşitli faaliyetlerinin tamamlanması için işaretçilerine kazanarak Camp Pokémon aracılığıyla ilerlemeyi izlemek size Pin Kitabında derledik işaretçilerine kontrol edebilirsiniz. Ayrıca cihazınızın kamerasıyla çektiğiniz fotoğraflar süslemek için kullanabileceğiniz etiket, toplamak olacak!

Kamera, depolama ve telefon işlevselliği erişim Pokémon uygulamasını kullanmak için gereklidir. Kurulduktan sonra Camp Pokémon yük olmayacak, eğer lütfen aşağıdaki adımları deneyin:

1. Ayarlar gidin ve Uygulamalar, ardından Pokemon dokunun dokunun.

2. dokunun İzinler. Kamera, Telefon ve Depolama 3. Hibe izinleri.

Resmi Pokémon uygulaması aşağıdaki dilleri destekler:

* İngilizce

* Français

* Deutsch

* Español (Europa)

* Italiano

16-07/10/4-1468138362-1468153424.jpg

TÜRKİYE’DE NASIL OYNANIR?

Henüz resmi olarak ülkemizde indirilmeye sunulmayan oyun, bazı yamalı APK sürümleri sayesinde ülkemizde de oynanabiliyor. Ancak resmi olmayan bu sürümlerin telefonunuza zarar verebileceğini de unutmamakta fayda var.

16-07/10/6-1468138367-1468153429.jpg

Haberimizden Pokemon Go Android ve Pokemon Go iOS indirme hakkında merak ettiğiniz detayları öğrenebilirsiniz. Dünyada mülyonlarca hayran kitlesine sahip olan Pokemon Go oyunu çıktı. İlk olarak 1990’ların popüler çizgi dizisi Pokemon’un mobil cihazlar için ilk oyunu önce Avustralya’da piyasaya çıktı. Sizde haberimizden yararlanarak Pokemon Go Android ve Pokemon Go İOS uygulamalarının nasıl indirildiğini öğrenebilir merak ettiğiniz detaylara ulaşabilirsiniz. Peki Pokemon Go İOS nasıl indirilir? Pokemon Go Android kurulumu nasıl yapılır?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN