Pokemon GO en son yeni sürüm APK nasıl indirilir? Pokemon GO 0.33.0 güncelleme nasıl yapılır?

Pokemon GO en son yeni sürüm APK nasıl indirilir?  Pokemon GO 0.33.0 güncelleme nasıl yapılır?

Çıktığı günden beri dillerden düşmeyen ve indirme rekorları kıran Pokemon GO oyununun yeni güncellemesi çıktı. Peki Pokemon GO yeni sürüm APK nasıl indirilir? En son güncelleme nasıl yapılır? İşte detaylar...

Yayınlandığı zaman büyük küçük herkesi ekrana kilitleyen Pokemon çizgi filminden uyarlanan Pokemon GO oyunu popülerliği durmadan artıyor. Ülkemizde henüz resmi olarak yayınlanmamasına rağmen indirme rekorları kıran Pokemon GO oyunun yeni güncellemesi olan 0.33.0 versiyonu piyasaya çıktı. Bu versiyonu mobil cihazınıza indirmek, kuramak için yazımızı inceleyebilirsiniz.
Gün geçtikçe kendini geliştirmeye devam eden Pokemon GO oyununun yeni sürümü çıkmasıyla birlikte eski sürümü kullanılamaz hale geldi. Oyun içerisinden yeni sürüme güncelle seçeneğine tıkladığınızda Google Playstore ya da Apple Store sayfalarına yönlendiriliyorsunuz. Ülkemizde halen resmi olarak yayınlanmadığı için bu seçeneklerden oyunu güncellemek mümkün olmuyor. Pokemon GO nasıl güncelleneceğini detaylı olarak size sunuyoruz.
Direk olarak güncelleme yapılamadığı için oyunu daha önce nasıl yüklediyseniz aynı işlemleri yaparak son sürüme güncelleyebilirsiniz. Bunun için Pokemon GO oyunun son sürümü olan 0.33.0 versiyonunu bulup mobil cıhazınıza kurmanız gerecek. İşte sizin için son sürüm...

POKEMON GO SON SÜRÜM İNDİR

POKEMON GO ANDROİD APK BAĞLANTISI KURULDUĞUNDA OYNANABİLİYOR

Pokemon go oyununu android işletim sistemli telefonlarda kullanmak için APK yüklemesi yapılması gerekiyor. APK andriod işletim sistemi olan telefonlara yüklenen dosya uzantısıdır. Pokemon go APK dosyası için telefonunuzun ayarlar kısmına girmeniz gerekiyor. Daha sonra ayarlar penceresindeki "Güvenlik" kısmına giriş yapın. Güvenlik sayfasında bulunan "bilinmeyen kaynaklar" seçeneğini tıklayın. Ardından APK uzantılı dosyaları çalıştırarak Google Playstore haricinden oyun yükleyebilirsiniz.

APK DOSYASI'NIN TELEFONA ZARAR VEREBİLECEĞİNİ UNUTMAYIN

Pokemon GO Türkiye'de ki kullanıcılar için resmi olarak hizmete sunulmadı. Fakat oyunu oynamak isteyen kullanıcılar yamalı APK sürümlerini yükleyerek oyunu oynayabiliyor. Uygulama yaratıcıları oyunu APK ile oynamak isteyenleri çin önemli bir uyarıda bulundu. Yazılımcılar APK sürümlerin telefonlara zarar verebileceğini ve kullanıcıların resmi sürümleri beklemesi gerektiğini belirtiyor. Çünkü bağlantılar içeriğinde .RAR veya .Zip uzantılı dosya arşivlerinde bulundurabilir.

16-08/11/landscape-1456483171-pokemon2.jpg

POKEMON GO YENİ SÜRÜMÜNDE NE GİBİ ÖZELLİKLER OLACAK?


-Belirli bir hızın üzerinde seyehat ederseniz, oyun sizin bir araçla gittiğinizi düşünerek normal seyrinizde devam etmeniz gerektiğini size hatırlatacak. Ve yürümeniz, koşmanız konusunda size uyarıda bulunacak ya da “yolcu” (passenger) olduğunuzun onaylanması gerekecek (Malum, oyunumuzun amacı insanları az biraz da olsa sosyalleştirmek.)
-Bir öncelleme güncelleme ile Nice, Great ve Excellent atışlarının sağladığı XP bonusları yamadaki bir hata nedeniyle alınamıyordu. Yeni sürümde XP bonusları geri döndü.
-Bir kereye mahsus, yeni takma isim(nickname) seçme seçeneği aktifleştirildi.
-İOS'ta yer alan pil tasarrufu modu üzerindeki sorunlar çözüldü.
-Hatırlanacağı gibi önceki güncellemede yakındaki Pokemonları gösteren sistem kısmen iptal edilmişti ki Niantic farklı oyuncularla farklı sistemlerin denendiğini açıkladı. Yani şu an yakındaki Pokemonları gösteren ara yüzde göreceğiniz sistem bir başka oyuncununkinden farklı olabilir. Ayrıca süresi dolarak kyabolan pokemonlar da artık pokemon radarından siliniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN