McDonald’s ile Pokemon Go anlaştı

McDonald’s ile Pokemon Go anlaştı

Bir süredir tüm dünyayı kasıp kavuran Pokemon Go her geçen gün daha fazla kişiyi kendine çekmeyi başarıyor. Oyunun en önemli noktalarından birisi olan PokeStop'lar oyuncuların oyunda kullanacakları eşyaları ücretsiz olarak alabildikleri özel noktalar ve artık McDonald's şubeleri de PokeStop olacak.

Oyun içerisinde kasma ve bazı sorunlar olsa da kısa sürede bunların çözümleri geleceği düşünülüyor. Ayrıca oyunun en önemli ihtiyacı olan Poke topları için ise önemli bir haber mevcut.

Kullanıcıların pokemon yakalamak için gerek duyduğu poke ball ürünü, artık McDonald’s mağazası üzerinden satın alınabilecek bir hizmete dönüşüyor. Bu hizmet ile uygun fiyatlara poke ball ürünü almanız mümkün olacak. Ayrıca bu mağaza üzerinde yapacağınız alışverişte de büyük ihtimal size poketopu hediye edecek.

MCDONALD'S POKESTOP MERKEZİ

Her ne kadar küçük illerde bulunmasa da ülkemizin büyük çoğunluğuna yayılmış olan McDonald’s fastfood zinciri, dünyanın diğer ülkelerinde de çokça tercih edilen ve ziyaret edilen bir marka olduğunu biliyoruz. İşte Pokemon Go yaratıcıları, bu firma ile yaptıkları anlaşmalar ile kullanıcılara buradan Pokemon GO için Poke Ball satışı yapacak. Şuan Pokemon Go oyununda Google aracılığı ile en aşağı 100 coin alınabiliyor. 100 coin ile de sadece 20 adet Poke Ball alınabiliyor.

Oyun içerisinde önemli bir dinamiğe sahip olan Poke ball ürünleri, ücretsiz olarak toplandığını hatırlatalım. Ancak bunu beklemek istemeyen kişiler, hem internet üzerinden hem de yakında McDonald’s mağazasından poke ball ürünü alabiliyor olacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN