Project Linda akıllı telefonu dizüstü bilgisayara dönüştürüyor

Project Linda akıllı telefonu dizüstü bilgisayara dönüştürüyor

Genelde oyun aksesuarlarıyla tanınan Razer’ın telefonu Razer Phone, Linda ile dizüstü bilgisayara dönüştürülebiliyor.

Razer CES 2018 kapsamında tanıttığı Project Linda ile dikkatleri üzerine çekiyor. Firmanın geçtiğimiz aylarda tanıttığı akıllı telefonu Razer Phone’u dizüstü bilgisayara dönüştüren Linda, telefonu  klavye ve mouse ile kullanılabiliyor.

13.3 inçlik ekranı, kulaklık ve USB girişleriyle standart bir laptop’da arayacağınız temel özellikleri barındıran bilgisayar gücünü tamamen telefondan alıyor. Telefonu ise touchpad kısmındaki girişe takmanız gerekiyor.

Gövde ekstra özellikler sunuyor

Gövdenin 200 GB’lık ekstra kapasitesi bulunuyor. Ayrıca 53.6Wh bataryası da mevcut. Bu da Razer Phone’u 3 kez üst üste şarj edebilir demek oluyor. Cihazın telefonla birlikte ağırlığı ise 1.25 kilogram. Performans konusunda telefona bağlı olan Linda bir Android tablet gibi çalışıyor. 

Şık bir tasarıma sahip olan Project Linda şimdilik sadece Razer Phone ile uyumlu olacak  gibi görünüyor. Cihazın çıkış tarihi ve fiyatı konusunda ise henüz kesin bir bilgi yok.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN