Samsung bebekleri de düşünüyor

Samsung bebekleri de düşünüyor

Samsung BabyView SEW-3057W, BabyView SEW-3055W ve BabyView SEW-3053W CES 2017 kapsamında tanıtıldı.

Evin güvenliği, yürümeye başlayan çocukların başlarına iş açmamaları gibi konular ailelerin önceliklerinden. Özellikle küçük yaştaki çocukların olduğu evlerde tedirginlik daha da yüksek. Samsung ise CES 2017 kapsamında tanıttığı yeni güvenlik kamerası çözümleri ile ebeveynlerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Şirketin portföyünü eklenen yeni ürünlerden iç ve dış mekan güvenliği öncelikli SmartCam A1’in yanı sıra BebyView bebek izleme sistemi de görücüye çıktı.

Evde olan biteni takip etmeyi mümkün kılan kameralar, 300 derece ile 110 derece arasında eğime sahip ve her biri 720p (HD) çözünürlükte görüntü aktarabiliyor.

Cihazlardan BabyView SEW-3053W, odanın içindeki görüntülerin dokunmatik ekrandan izlenebilmesini sağlıyor. BabyView SEW-3055W modeli ise kamera, dokunmatik ekran kullanılarak görüntünün yanı sıra seslerin aktarımını sağlıyor. Titreşimli uyarı fonksiyonu da bulunuyor.

Samsung BabyView SEW-3057W ise en üst model, odanın sıcaklığı, nemi ve hava kalitesine yönelik verilerin anbean görmeyi mümkün kılan sensörlerle birlikte oldukça iddialı bir çözüm vaat ediyor.

Söz konusu kameraların bebeklerin yanı sıra evdeki kedi ya da diğer canlılar için de kullanılabileceği kaydediliyor.

CES 2017’nin dikkat çeken ürünleri arasında yer alan Samsung güvenlik kameralarının kısa süre içinde satışa sunulması beklentisi yoğun. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN