Samsung Galaxy A serisi (2017) tanıtıldı

Samsung Galaxy A serisi (2017) tanıtıldı

Merakla beklenen Samsung Galaxy A serisinin 2017 yılı modelleri duyuruldu. İşte o iddialı cihazlar ve özellikleri.

2017'nin ilk önemli akıllı telefon duyurusu Samsung'tan geldi. Kore merkezli teknoloji şirketi, yarım saate kadar su altı basıncına dayanıklı 2 yeni Galaxy A serisi modelinin özelliklerini açıkladı. Android işletim sistemine sahip cihazlar 5.2-4.7 inç arası ekran boyutları ile geliyor. Cihazların CES 2017 kapsamında ilk kez görücüye çıkması bekleniyor...

Samsung Galaxy A5 (2017), metal gövdesi ve su geçirmez, toza dayanıklı tasarımı ile öne çıkıyor. Cihazdaki ön ve arka kameranın hızlı odaklama ve düşük ışıkta daha net fotoğraf sonuçları sunduğu belirtilirken fiyatının Avrupa için 429 Euro olacağı kaydediliyor.

Galaxy A5’te 16 MP arka kamera, 3 GB RAM, 1.9 GHz hızında çalışan işlemci, 3000 mAh pil kapasitesi ve hızlı şarj özelliği öne çıkıyor.

Galaxy A3 (2017) ise 13 MP arka/8 MP ön kamerayla geliyor. 720p ekranlı modelde 1.5-2 GB arası RAM’li iki alternatif sunuluyor. Uzun şarj dayanıklığına sahip 2350 mAh pil, artırılabilir hafıza, Samsung Pay, USB Type-C ve yazılım tarafında Android 6.0 Marshmallow diğer özellikler arasında yer alıyor. 4 farklı renk seçeneği ile (siyah, altın, mavi ve beyaz) satış sunulacağı belirtilen A3 için açıklanan Avrupa fiyat etiketleri 329 Euro’dan başlıyor.

Her iki cihazın satışlarına Avrupa'da 20 Ocak 2017 itibarıyla başlanacağı duyuruldu. ABD için ise henüz net bir tarih açıklanmadı. 

Öte yandan Samsung'un Galaxy A7 (2017) modelinin de kısa süre içinde detaylanacağını belirtelim. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN