Şarjı 21 saat dayanan LG Gram 14 (2017) ile tanışın

Şarjı 21 saat dayanan LG Gram 14 (2017) ile tanışın

Bir dizüstü bilgisayar için ideal şarj dayanıklılığı kaç saat? 3 mü, yoksa 7 mi? LG Gram 14 (2017), 21 saat diyor! İşte detaylar…

ABD’nin Las Vegas şehrinde yakından takip ettiğimiz yılın en önemli teknoloji etkinliklerinden CES 2017’de öne çıkan dizüstü bilgisayarlardan biri de LG imzası taşıdı. Güney Kore merkezli tüketici elektroniği şirketinin Gram 14 (2017) model ismiyle gelen dizüstü bilgisayarı akıl almaz şarj dayanıklılığı ile dikkat çekti.

Yeni LG Gram 14, 21 saate varan şarj dayanıklılığı iddiasıyla tanıtıldı. Böylesine yüksek bir şarj dayanıklılığı neredeyse 2, hatta çoğu kullanıcı için 3 gün şarja gerek kalmaksızın ortalama seviyede bir dizüstü bilgisayar kullanımı anlamına gelebilir. Geçtiğimiz sene tanıtılan Gram 14 modeli 6 saate varan şarj dayanlılığı iddia ediyordu, şirketin mobil kalma konusundki çıtayı bir hayli yükselttiği görülüyor.

14 inç ekrana sahip olan modelin son derece minimalist ve şık tasarımının yanı sıra oldukça hafif olduğu görülüyor; 980 gram ağırlığa sahip.

Gram 14’ün kendi kategorisi için gerek taşınbilirlik, gerekse pil dayanıklılığı konusundaki yetenekleri çarpıcı.

Diğer öne çıkan özellikleri arasında 8 GB RAM, 256 GB SSD ve 7. Nesil Intel Kaby Lake i3 işlemcisi bulunuyor. Yapılandırma seçeneklerinin de sunulacağı kaydediliyor.

Öte yandan LG, yeni modelinde yeni bir ekran teknolojisi denendiğini de açıkladı. Bu da pil dayanıklılığının anahtar maddesi.

Merak edilen soru ise LG’nin 2017’deki akıllı telefonlarında da benzer ‘ekran teknolojisini’ kullanıp kullanmayacağı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN