Pagagnini Mersin'i büyüledi

Pagagnini  Mersin'i büyüledi

Klasik müzik tarihinin efsanevi keman virtüözü olarak nitelendirilen Pagagnini Mersin'de Uluslararası Müzik Festivali kapsamında konser verdi.

15-05/04/gg5z4692-sensormen-prensa-1-baja.jpg

1991 yılında kurulan ve ince esprilerle seyirciye tansiyonu düşmeyen çağdaş bir klasik müzik gösterisi sunan Pagagnini Topluluğu, dün akşam Mersin Kültür Merkezi’nde konser verdi. Biletleri günler öncesinde tükenen gösterinin müzik direktörlüğünü Ara Malikian üstlendi. Zaman zaman salonda seyirciler arasında dolaşan sanatçılar, iki seyirciyi de sahneye alarak gösteriye ortak etti. Yaklaşık iki saat süren gösteri sonunda salonu dolduran sanatseverler topluluğu uzun süre alkışları. Gösteri ardından sahneye gelen 14’ncü Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, İngilizce yaptığı konuşmasında topluluk üyelerine gösterideki performanslarından dolayı teşekkür ederek, günün anısına ‘İplerin Ressamı’ olarak bilinen Ahmet Yeşil’in tablosunu hediye etti. Topluluk üyeleri gösteri ardından fuaye de hayranları ile de bir araya gelerek hem fotoğraf çektirerek, imza verdi.

Mersin / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN