Ubisoft'un meşhur oyunu The Crew artık ücretsiz!

Ubisoft'un meşhur oyunu The Crew artık ücretsiz!

Ubisoft'un popüler oyunu The Crew kuruluşunun 30. yılı şerefine bugünden itibaren ücretsiz olarak oynanabilecek. Oyunu indirmek için gerekenler haberimizde.

Ubisoft kuruluşunun 30. yılını oyunculara verdiği müjdeli haberlerle kutluyor. Geçen yaz başından itibaren her ay bir oyunu ücretsiz olarak sunan şirket, bu ay da meşhur oyunu The Crew'i kullanıcılara bedava olarak sunuyor. Kısa zaman önce piyasaya sürülen oyun ile Ubisoft beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz aylarda eski oyunları olan Prince of Persia: Sand of Time ve Splinter Cell kullanıcılarla ücretsiz olarak buluşmuştu. Çevrimiçi oyun dinamikleriyle standart yarış oyunlarının sınırlarından çıkıp açık dünya ile yarış tutkunlarını buluşturan The Crew, kısa süreliğne uPlay'de ücretsiz.

THE CREW TANITIM VİDEOSU

THE CREW NASIL İNDİRİLİR?

Bugüne kadar ücretsiz olan Ubisoft oyunlarına kıyasla belki de içlerinde en iyisi olabilecek The Crew sadece PC oyuncuları için Ubisoft Club üzerinden indirilebiliyor. Ayrıca oyunun Steam gibi platformlarda ücretsiz olmadığını da belirtelim. Aşağıda verdiğimiz linkten The Crew'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İndirmek için tıklayın...

Oyun kütüphanenize eklenir eklenmez bir ay boyunca ücretsiz olarak sizde kalacak. Eğer hiçbir taktirde oyunu indirip oynamazsanız, oyun kütüphanenizden kalkacak. Bu yüzden oyunu hesabınıza eklediğiniz an, bir ay içerisinde indirin ve oyuna girip, çıkınız. Bunu yaptığınız taktirde oyun tamamen sonsuza kadar sizin olacak.

16-09/14/crew_ss6_full_166278.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN