TSK'dan teröristlerin hastaneyi vurdular iddiasına görüntülü yanıt

TSK'dan teröristlerin hastaneyi vurdular iddiasına görüntülü yanıt

TSK, Afrin'de TSK tarafından vurulduğu öne sürülen Afrin Hastanesi'nin bugün 09.43'te kaydedilen ve iddiaların yalan olduğunu ortaya koyan görüntüleri paylaştı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı sivillere ve çevreye kesinlikle zarar verilmeyecek şekilde icra edildiği bildirilerek, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları tarafından Afrin'de hastane bombalandığına dair haberlerin gerçek dışı olduğu bildirildi.

18-03/17/screenshot_1.png

HASTANENİN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

TSK sosyal medya hesabından skandal iddia ile ilgili yeni bir açıklama yaparak Afrin’de “vuruldu” denilen hastanenin son görüntülerini yayınladı. TSK açıklamasında “PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerince vurulduğu iddia edilen Afrin Hastanesinin 17 Mart 2018 saat 09.43 itibariyle durumuna ait görüntü” denildi.

İŞTE HASTANENİN GÖRÜNTÜLERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN