Türk girişimciden akıllı fotoğraf arşivi: Monument

Türk girişimciden akıllı fotoğraf arşivi: Monument

CES 2017'de girişimcilere özel Eureka Park'a katılan sınırlı sayıdaki Türk girişimcilerden birisi olan Ercan Erciyes ve ekibinin geliştirdiği Monument fotoğraflar için akıllı bir depolama çözümü sağlıyor.

Monument kurucu ortakları bir kaç Türk'ten oluşan bir girişim şirketi. Geliştirdikleri ürün ise güçlü bir fotoğraf depolama yöneticisi olmanın ötesinde bir yapay zeka uygulaması ile fotoğrafları otomatik olarak sınıflandırıp kategorilere ayırıyor.

Popüler kitlesel fonlama platformu Kicstarter'da 700 bin doların üstünde kaynak toplayan Monument'in ürünü CES 2017'de Eureka Park içinde açılan stantta tanıtıldı.

17-01/13/screenshot-2017-01-13-164325.png

Getmonument.com adresi üzerinden 149 dolara satılan bu ürüne ilgi çok yüksek. Ayrıca sadece tüketiciler değil pek çok firma da bu ürün ile ilgileniyor ve Monument ile işbirliği kurmak istiyor.

CES 2017'de Monument'in kurucularından Ercan Erciyes ile kısa bir röportaj gerçekleştirdik ve ürünün kendisinden çok CES 2017'nin kendilerine neler kazandırdığını sorduk. Aşağıdaki kısa tanıtım ve röportaj videomuzun bu tarz girişim fikirleri olanlar için önemli olduğunu düşünüyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN