Twitter Beğen Butonu kaldırılıyor mu? Jack Dorsey Beğen Butonu ile ilgili habere ne dedi?

Twitter Beğen Butonu kaldırılıyor mu? Jack Dorsey Beğen Butonu ile ilgili habere ne dedi?

Twitter'daki Beğen Butonu kaldırılıyor mu? sorusu teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Peki açıklama yapan Jack Dorsey Beğen Butonu ile ilgili ne dedi? Yer imleri butonun ne işe yarayacak? İşte Twitter'dan Beğen Butonu ile ilgili son haberler...

Twitter Beğen Butonu kaldırılıyor haberi Twitter kullanıcılarının gündeminde. Konu ile ilgili Twitter CEO'su Jack Dorsey ne dedi? Twitter beğen butonunun yerine ne gitirecek? Yer imleri butonu ne işe yarayacak? İşte bütün bu soruların yanıtı ve daha fazlası..

TWİTTER BEĞEN BUTONUNU KALDIRIYOR? 

Twitter'de devrim gibi bir yenilik gerçekleşecek. BU yenilikle ilgili en yetkili isim olan Jack Dorsey açıklama yaptı. Yapılan açıklamada beğen butonunun kaldırılacağı ve yerine yer imleri butonunun ekleneceği bildirildi.

Twitter CEO'su Jack Dorsey, Twitter'da yaklaşık 3 senedir olan ve kullanıcıların daha sonra bulmak istedikleri tweet'leri rahatça bulabilmesine imkan tanıyan 'beğen' butonunun yakında kaldırılacağını söyledi. Beğen butonunun yerini ise 'yer imleri' butonu alacak.

ŞİRKETİN CEO'SU AÇIKLADI

Firma CEO'su Jack Dorsey, geçen hafta yapılan etkinlikte bu butonun esasen çok sevildiğini ve yakında kaldırılacağını söyledi. Kullanıcıların daha sonra bulmak istedikleri tweet'leri basitçe bulabilmesine imkan tanıyan 'Beğen' butonunun yerini ne alacağını da aktaran Dorsey bu sistem yerine kullanıcılara 'yer imleri' özelliğinin verileceğini söyledi.

18-10/30/jack-dorsey-begen-butonu-ile-ilgili-habere-ne-dedi.jpg

''YER İMLERİ ÖZELLİĞİ SAYESİNDE TWEET'LER DOĞRUDAN KAYDEDİLECEK''

Bazı kullanıcılar Beğen butonunun beğendikleri tweet'leri kaydetmek için tercih ederken, bazı kullanıcılar ise gerçekten tweet'te belirtilen görüşe katıldığını göstermek için tercih ediyor. Yer imleri özelliği sayesinde kullanıcılar diledikleri tweet'leri direkt olarak kaydedebilecek.

Bu sayede kullanıcılar esasen daha sonradan bulmak istedikleri tweet'lere tek tuşla erişebilir duruma geliyor. Şu anda özelliğin ne vakit aktif edileceği net olarak belli değil. Fakat güncellemenin yakın vakitte yayınlanması tahmin ediliyor.

''ÇALIŞMANIN İLK AŞAMALARINDAYIZ''

Öte taraftan Twitter İletişim Ekibi'nden gerçekleştirilen açıklamada şu sözler kullanıldı: "Bir zamandır söylediğimiz gibi, 'Beğen' butonu dahil sağlıklı bir diyaloğu teşvik etmeyi tesis etmek için hizmetimizle alakalı olan her şeyi gözden geçiriyoruz. Daha çalışmanın ilk kısmındayız ve şu anda paylaşma düşüncemiz bulunmuyor."

18-10/30/jack-dorsey-kimdir.jpg

JACK DORSEY KİMDİR?

Jack Dorsey 19 Kasım 1976'da Fairmont City, Illinois Amerika'da doğdu.

13 yaşına kadar St Louis Missouri'de büyüyen Dorsey Bishop Dubourg Lisesine gitti ve daha sonra Missouri University of Science and Technology Üniversitesi'nden mezun oldu.

Çalışma hayatına başladığında Kaliforniya'ya taşındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN