Twitter’da ‘like’ kaldırılıyor

Twitter’da ‘like’ kaldırılıyor

Twitter’da yaklaşık 3 yıldır yer alan ve kullanıcıların daha sonra ulaşmak istedikleri tweet’leri kolayca bulabilmesini sağlayan ‘Beğen’ (Like) düğmesi tarihe karışıyor.

Şirketin CEO’su Jack Dorsey, geçen hafta düzenlenen etkinlikte bu düğmenin aslında çok benimsenmediğini ve yakında kaldırılacağını ifade etti. Dorsey bu sistem yerine kullanıcılara ‘Yer İmleri’ özelliğinin sunulacağını ifade etti. Beğen düğmesi sayesinde kullanıcılar aslında daha sonradan ulaşmak istedikleri tweet’lere tek tuşla erişebilir hale geliyor. Yeni özelliğin ne zaman aktif edileceği tam olarak belli değil. Ancak güncellemenin yakın zamanda yayınlanması bekleniyor. Yer imleri özelliği sayesinde kullanıcılar istedikleri tweetleri doğrudan kaydebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN