Uber şoförü fenomen olmak isterken işsiz kaldı

Uber şoförü fenomen olmak isterken işsiz kaldı

ABD’de, Uber ve Lyft için yolcu taşıyan bir araç sahibi, araçta yer alan güvenlik kamerası üzerinden sosyal medyada canlı yayın yaptığı için iki şirketten de kovuldu. Yolcuların görüntülerini izinsiz bir şekilde sosyal medya da paylaşan Uber şoförü, yapılan şikayetler üzerine işsiz kaldı.

ABD’de, Uber ve Lyft için yolcu taşıyan bir araç sahibi, araçta yer alan güvenlik kamerası üzerinden sosyal medyada canlı yayın yaptığı için iki şirketten de kovuldu.

FENOMEN OLMAK İSTERKEN İŞSİZ KALDI

Yolcularının görüntülerini izinsiz olarak sosyal medyada canlı yayına veren şoför için iki şirkete de yapılan şikayetleri inceleyen Uber ve Lyft yöneticileri, yolcuların mahremiyet hakkının iptal edildiğini vurgulayarak şoförün şirketlerle bağlantısını kestiler.

Techinside’ın haberine göre Jason Gargac isimli şoför, yolcu taşıdığı sırada Twitch üzerinden yaptığı canlı yayınlarda, izleyicilerden yorum da alarak, kendi video kanalına izleyici/takipçi kazanmaya çalışıyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN