Ubisoft 7 oyunu ücretsiz yaptı! Prince of Persia, Splinter Cell, Rayman Origins... | webtekno...

Ubisoft 7 oyunu ücretsiz yaptı! Prince of Persia, Splinter Cell, Rayman Origins... | webtekno...

Ubisoft oyun tutkunlarını yine sevindirdi. Ubisoft yaz aylarında başlattığı kampanyadan sonra şimdi de 7 oyunu ücretsiz vermeye başladı. Prince of Persia, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good and Evil, Far Cry 3: Blood Dragon ve Assassin’s Creed III şu an ücretsiz. Herkesin severek oynadığı oyunlar için süre ise kısıtlı. Ubisoft

Ubisoft 30. yıl etkinlikeri kapsamında yıl sonuna kadar ücretsiz oyunlar ve içerikler vereceğini duyurmuştu. Bu bağlamda ilk olarak Prince of Persia oyunculara ücretsiz şekilde veren şirket, daha sonra Splinter Cell'i ücretsiz verdi. İlk iki oyundan sonra Ubisoft yine oyun tutkunlarını sevindirdi, 7 oyunu ücretsiz vereceğini açıkladı.

HANGİ OYUNLAR ÜCRETSİZ

Yaz aylarında başlayan Ubisoft 30 etkinliği ile her ay oyunculara bir büyük Ubisoft oyunu tamamen ücretsiz olarak sunan şirket, sınırlı bir süre için 7 ay boyunca sunulan tüm Ubisoft oyunlarını yeniden ücretsiz yaptı. Prince of Persia, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good and Evil, Far Cry 3: Blood Dragon, ve Assassin’s Creed III şu an aynı anda ücretsiz.

Eğer bu 7 oyundan birini veya daha fazlasını kaçırdıysanız. Uplay hesabınızdan kolayca hepsini alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Uplay uygulamasını indirmek ve News bölümünden Get 7 Free Games bölümüne tıklamak.

SÜRE 18 ARALIK'TA BİTİYOR, OYUNLAR NASIL İNDİRİLOR

Bu özel oyun kampanyası 18 Aralık tarihine kadar geçerli. Ubisoft, 30. yılına özel olarak yedi oyunu ücretsiz olarak sunmuştu. Bir aylık süreyle ücretsiz olan bu oyunları daha önce edinemeyenler için bu son fırsat oldu. Peki oyunlar nasıl indirilebilir. Buraya tıklayarak bu son Ubisoft fırsatını değerlendirebilirsiniz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN