UFO istilası Twitterda gündem oldu! | UFO nedir? Parodi UFO fotoğrafları

UFO istilası Twitterda gündem oldu! | UFO nedir? Parodi UFO fotoğrafları

Sosyal medya dün kendi gündemini üretti. Bir anda Twitter'da UFO fotoğrafları paylaşmaya başlayan kullanıcılar kısa sürede #UFOattackTurkey etiketini gündemin ilk sıralarına taşıdı. Trol hesaplar, muzip kullanıcılar, fotoşoplu UFO görüntüleriyle 'geyik' çevirdi. İşte onlardan bazıları.

Sosyal medya pazar gecesi konuşacak gündem bulamayınca, kendi gündemini icat etti. Ama bu kez son günlerin en büyük 'geyik' muhabbeti ortaya çıktı. Twitter’da gece yarısı "UFO istilası" paylaşımları başladı. Başta troll hesaplar olmak üzere özellikle 'muzip' kullanıclır fotoşoplu UFO görüntüsü paylaştı. Muhabbet çığ gibi büyüdü... #UFOattackTurkey etiketi gündemin ilk sıralarına oturdu.

16-11/28/balkon-fotografina-4-nokta-u1gtdhxd-uqq6-n6gkhfgw.jpg

TROLL'LER HABER PATLATTI!

NTV'nin derlediği habere göre, sosyal medyada gündem İstanbul'da görüldüğü iddia edilen UFOgörüntüleriydi. Mikro blog sitesi Twitter'da açılan #UFOATTACKTURKEY hashtag'i sonrası diğer sosyal medya platformlarında hızla yayılan bu görüntüler aslında oldukça iyi bir şekilde hazırlanmış bir şakaydı.

16-11/28/bir-baska-acidan-ayni-ufo-h0ouaztdluwn_rme-atxug.jpg

BALKON FOTOĞRAFINA 4 NOKTAYLA UZAYLI

Daha önce anlaşıldığı üzere ekipteki kişiler photoshop'lanan kareleri sosyal medya hesaplarından #UFOATTACKTURKEY hashtag'i ile yayınladı ve bu kareler kısa sürede gündemin zirvesine oturdu.

16-11/28/cem-yilmaz-filmi-gercek-oldu-s0gsvjnaekecsz1k-hqada.jpg

YERDEN BAKINCA 5 AYAKLI

Dikkatli incelendiğinde üzerinde oynandığı belli olan kareler ile yetinmeyen ekip, sağanak yağmuru fırsat bildi. Yağmurdan kaçan kişilerin videosunu da çeken bazı kullanıcılar bunları da "vatandaşın tepkisi" iddiası ile sosyal medya platformlarında paylaşarak bu şakayı sürdürdü.

16-11/28/geyikler-sabaha-kadar-bitmedi-pemnbkg1fkikiy3rphpyla.jpg

16-11/28/kizkulesi-semalari-safak-vakti-ogm-73oscuaxqx-fkpnavq.jpg

16-11/28/mahalledeki-terasin-isiklari-degil-ysmb5zrcnksznxjrk87p_w.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN