WhatsApp Beta 2.18.75 sürümüyle yeni çıkartma paketleri eklendi

WhatsApp Beta 2.18.75 sürümüyle yeni çıkartma paketleri eklendi

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın Beta 2.18.75 sürümü bugün geldi. WhatsApp'ın yeni sürümüyle birlikte 6 yeni çıkartma paketi eklendi. Google Play Store üzerinden indirerek güncelleyebilir yeni çıkartmaları kullanabilirsiniz.

WhatsApp Beta 2.18.75 güncellemesiyle yeni çıkartmalar eklendi. Dünya genelinde yaklaşık aktif kullanıcı sayısı 1 buçuk milyara ulaşan WhasApp, Beta 2.18.75 sürümüyle 6 adet yeni çıkartma paketi ekledi.

WhatsApp'ın bu güncellemesi şimdilik sadece Google Play Store üzerinden Android cihaz kullanıcıları arasında paylaşılabiliyor. WhatsApp'ın önümüzdeki günlerde İOS için de güncelleme yapması bekleniyor. WhatsApp'ın Beta 2.18.75 sürümünü indirmek ve yeni çıkartma paketini kullanmaya başlamak için sayfamızda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

18-03/09/kartmalar.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN