WhatsApp logosunu değiştiriyor

WhatsApp logosunu değiştiriyor

Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp logosunu değiştiriyor.

Sosyal medya devi Facebook'un sahibi olduğu WhatsApp çok konuşulacak radikal bir değişikliğe hazırlanıyor.  Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp hafızalara kazınmış logosunu değiştirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz dönemde iddiaları ortaya çıkan bu değişim WhatsApp'ın 2.18.74 beta sürümünde kullanıma girdi.  Yeni güncellemeyi telefonlarına indiren kullanıcıların uygulamada gördüğü logo otomatik olarak değişecek.6 farklı logoyu kullanıma sunan WhatsApp kullanıcıların sahip olduğu ara yüze göre logoları otomatik olarak değiştirecek.

LOGOYU MANUEL OLARAK DEĞİŞTİREBİLECEKLER

Aynı yenilik sayesinde kullanıcılar istemeleri halinde logoyu kendileri de manuel olarak değiştirebilecek ve bu 6 opsiyon arasından seçim yapabilecek.

Şu an beta kullanıcılarının kullanımına sunulan özellik, kısa bir süre sonra milyonlarca kullanıcının beğenisine sunulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN