WhatsApp'a gece modu

WhatsApp'a gece modu

Son dönemde dünyanın önde gelen telefon üreticileri ve uygulama geliştiricilerin gündeminde olan gece modu özelliğini mesajlaşma platformu WhatsApp’ta kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Lakin mesajlaşma devinin belirtilen bu özelliği, diğer gece modu özelliklerinin bir tık ötesinde yeni özellikleri de bünyesinde barındıracak.

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcılarına memnun edecek yeni özellikleri platformuna taşımaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi en son gönderilen mesajları silebilme özelliğinden bahsetmiştik. Şimdi ise mesajlaşma platformu, Samsung ve Apple’ın cihazlarında da sön dönemde popüler hale gelen gece modu özelliğini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

1.2 MİLYAR KULLANICI BULUNUYOR

Fakat yaklaşık 1.2 milyar kullanıcısı bulunan WhatsApp’ın yayınlayacağı gece modu özelliği, bizlerin bildiği gece modu fonksiyonundan biraz farklı olacak. Standart gece moduna sahip uygulama ve cihazlar gece kullanıcıların gözünü alan beyaz renk tonunu tersine çevirerek görsel anlamda iyileştirmeler vaat ediyor.

WhatsApp’ın sunmaya hazırlandığı bu özellikte ise gece çekilen fotoğraflar daha net çıkacak. Yani gece ışıksız ortamda kötü çıkan fotoğrafların daha net çıkmasını sağlayacak bir özelliği kullanıcıları ile buluşturacak. Bunun yanı sıra, bu özellik ışığın az olduğu ortamlarda, yani gece görüntülü konuşma yapan kullanıcılarının en başlıca sorunu olan görüntü kalitesi sorununu da çözüme kavuşturmuş olacak.

Şimdilik iOS kullanıcılarına geleceği tahmin edilen bu mod, kısa bir süre içerisinde Android kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN