WhatsApp'tan emojileri tarihe gömecek yenilik

WhatsApp'tan emojileri tarihe gömecek yenilik

1 milyarın üzerinden aktif kullanıcı sayısıyla dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp özellikleri her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. SMS devrini bitiren platformu bu seferki atılı ile emojilerden sıkılan kullanıcıları sevindirmeyi planlıyor. WhatsApp'a gelecek olan yeni özellik ise sticker (çıkartma) mağazası özelliği.

SMS ile mesajlaşmayı resmen tarihine gömen WhatsApp giderek büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir güncelleme ile YouTube desteğine kavuşan WhatsApp şimdi ise çıkartma mağazası özelliği üzerinde çalışıyor.

Henüz beta sürümünde olan bu mağazanın özellikleri test edilmeye başlandı. Bu mağaza Facebook Messenger ve Telegram mesajlaşma uygulanmalarında bulunanlara benzeyecek.

Bu mağazadaki çıkartmaların ve animasyonların kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacağı düşünülüyor. İlk aşamada yalnızca 6 adet olacak çıkartmalar, emojilerden sıkılan kullanıcılar için bir alternatif olacak. Bu özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN