Yeni Huawei modeli 5 Nisan’da tanıtılacak

Yeni Huawei modeli 5 Nisan’da tanıtılacak

Akıllı telefon pazarının Apple ve Samsung’un ardından 3 numarası konumunda bulunan Huawei model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Hali hazırda her segmentten birçok modeli bulunan Çinli üretici, bazı telefonlarını farklı pazarlarda da deneme gayesinde.

Huawei’nin geniş bir model yelpazesi bulunuyor. Dolayısıyla firma her telefonu global olarak satışa sunmuyor. Bazı modelleri sadece bölgesel bazda satışa sunuyor. Örneğin Çin’de satışa sunulan bir telefon, diğer pazarlara bir sonraki sene açılabiliyor. Aslında bu durum sadece Huawei için değil, diğer Çinli üreticiler için de geçerli.

Geçtiğimiz gün Huawei’nin resmi Facebook sayfasından yayınlanan görselde 5 Nisan’da canlı bir etkinliğin gerçekleşeceği duyuruldu. Bu duyuru ile ilgili görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni bir modelin duyurulacağının belirtildiği görselde hangi telefonun tanıtılacağı ise belirtilmemiş. Yine de bu konuda bazı iddialar mevcut. Genel kanı Huawei’nin sıfırdan yeni bir model tanıtmak yerine, Çin’de ya da farklı bir bölgeye özel olarak satışa sunduğu telefonu Avrupa’da da satışa sunacağı yönünde. Zira duyuruyu yapan bölümün, Huawei’nin Avrupa’dan sorumlu kısmı olduğunu varsayarsak, bu iddialar pek de uzak durmuyor.

Huawei’nin tanıtabileceği telefonlar arasında Honor Magic, Honor 8 Lite, Honor V9 gibi isimler mevcut. Bakalım Çinli teknoloji devi hangi yeni modeliyle karşımıza çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN