Afrin gazisi Yüzgeç’e geçmiş olsun ziyareti

Afrin gazisi Yüzgeç’e geçmiş olsun ziyareti

Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Seyit Yüzgeç’i Tokat protokolü evinde ziyaret etti

Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hidayet Arıkan, Garnizon Komutanı Piyade Albay Aykut Biçeroğlu, Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya ve ilçe protokolü Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de terör örgütü ile girdiği çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Seyit Yüzgeç ve ailesini Niksar ilçesi Işıklı köyündeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Piyade Uzman Çavuş Seyit Yüzgeç, babası Ali Yüzgeç, annesi Yüksel Yüzgeç, kız kardeşleri Sevim ve Nevrez Yüzgeç ve erkek kardeşleri Harun ve Faruk Yüzgeç ile çok sayıda akrabası yer aldı.

TOKAT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN