Araçlardaki dolu göçükleri ’masaj’la düzeltiliyor

Araçlardaki dolu göçükleri ’masaj’la düzeltiliyor

Tokat’ın Erbaa ilçesinde geçtiğimiz Perşembe günü etkili olan sağanak yağış ve dolu sebebiyle otomobillerinin kaportalarında göçükler oluşan, cam, ayna ve stop lambaları kırılan vatandaşlar, kaportacıların yolunu tuttu

Yaşanan sel ve dolu olayında çok sayıda araç zarar gördü. İlçede biranda artan göçük düzeltme talebini karşılamakta zorluk çeken servisler, diğer illerdeki merkezlerinde bulunan göçük düzeltme ustalarını Erbaa’ya çağırdı.Erzurum’dan gelen kaporta ustası Özkan Barakhanlı,"Öncelikle Erbaa halkına çok geçmiş olsun dolu yağmış doluları biz gidermek için Erzurum’dan geldik. Araçların orjinalliklerini koruma amaçlı yapıyoruz. Farklı denk çubuklarımız var bizim araçların girmeyen bölgelerine girmesi için onlarla gidermeye çalışıyoruz. Orjinalliğini bozmadan artı sıcak silikon dediğimiz vakum olayı var onlarla da çalışıyoruz. Orijinalliğini bozmadan iyi bir işçilik yapmaya çalışıyoruz" dedi.

TOKAT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN