Emniyet binasında polis bariyerli önlem

Emniyet binasında polis bariyerli önlem

Emniyet teşkilatının genelde toplumsal olaylar, miting, gösteri gibi olaylarda kullandığı polis bariyeri Tokat’ta vatandaşların can güvenliği için kullanıldı

Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde bulunan Tokat İl Emniyet Müdürlüğü merkez binasında yalıtım çalışmaları için tadilat başlatıldı. Ana cadde üzerinde kaldırıma kuruluna iskeleden vatandaşın üzerine bir şey düşmemesi için polis bariyerleri yerleştirilerek, güvenlik şeridi çekildi. Vatandaşların bariyerler sayesinde yol kenarına yerleştirilen dubalarla oluşturulan güvenli alandan geçmesi sağlandı. Genelde toplumsal olaylar, miting, gösteri gibi olaylarda kullanılan bariyerlerin inşaat güvenliği önlemi için kullanılması ise dikkat çekti. Vatandaşlar polis bariyeri ile aldığı önlem sayesinde kaldırımdan geçerken kendilerini daha güvende hissettiklerini, alınan önlemin yerinde bir çalışma olduğun kaydetti.Öte yandan Behzat Bulvarında ana cadde üzerinde bir apartmanın dış cephe yalıtım çalışmaları kapsamında kurulan iskelede, iskele örtüsü dışında yayalar için önlem alınmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşların kaldırımın yarısını kaplayan iskelenin yanında geçerken yaşadığı tehlike gözler önüne serildi.

TOKAT/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN