Kayıp muhtar 3 gün süren aramalarda yine bulunamadı

Kayıp muhtar 3 gün süren aramalarda yine bulunamadı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde Nisan ayında gerçekleşen trafik kazası sonucunda Kelkit Çayında kaybolan Muhtar Ayhan Cebe için ailesinin isteği üzerine 3 gün önce başlatılan arama çalışmaları tüm çabalara rağmen sonuçsuz kaldı

Yapılan aramalara Samsun’dan AFAD’a ait arama kurtarma köpeği ’Abrek’ de eşlik etti.Tokat’ın Reşadiye ilçesinde Kelkit Çayı’na uçan hafif ticari aracın suda kaybolan sürücüsü Ayhan Cebe’yi arama çalışmaları ailesinin isteği üzerine yeniden başladı. Tokat AFAD ekipleri ile birlikte Samsun AFAD’a ait arama kurtarma köpeği Abrek’in de eşlik ettiği ve 3 gün süren kara ve su aramaları sonuçsuz kaldı.Reşadiye’ye bağlı Cimitekke Beldesinde mahalle muhtarı olan evli ve 2 çocuk babası Ayhan Cebe için ailesi acı da olsa bir haber bekliyor.

TOKAT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN