Reşadiye’de grup yolu çalışmaları devam ediyor

Reşadiye’de grup yolu çalışmaları devam ediyor

Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı, Bereketli Beldesi ile Cimitekke Beldesi grup yolunun Ramazan Bayramına kadar bitirilmesi planlanıyor

Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem yeni yol yapım çalışmalarını; İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Yılmaz, Tokat İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Avşar ve Mustafa Şahin ile birlikte inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.KÖYDES projesi kapsamında ihalesinin yapıldığını ve Bereketli-Kavaklıdere grup yolunda altyapı ve zemin çalışmalarının sonlandırdığını ifade eden Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, hava şartları iyi olduğu takdirde bayrama kadar yol yapım çalışmalarının bitirileceğini kaydetti.Erdem, “Yapılan çalışmaları ilçe Köylere Hizmet Götürme Birliği müdürümüz ve encümen üyelerimizle yerinde inceledik. Şimdi yolun kaba kalan üst kısmına ince malzeme sermek ve astar yapmak için seyyar konkasör ile malzeme üretmeye başladık. Hava yağışlı gitmezse seri bir şekilde malzeme ürettikten sonra serme işlemini de yaparak yolu tam anlamıyla hazır hale getireceğiz. Bereketli-Hebüllü arasında ciddi sıkıntılı yerler var, bunun farkındayız. Vatandaşlarımızdan biraz sabırlı olmalarını diliyoruz. Söylediğim gibi hava iyi olduğu takdirde bayrama kadar bu işi bitireceğiz” dedi.

TOKAT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN