Tokat BİLSEM ailesi yemekte buluştu

Tokat BİLSEM ailesi yemekte buluştu

Tokat BİLSEM Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen yemekte öğrenciler ve veliler bir araya gelerek tanışma fırsatı buldu

BİLSEM öğretmenleri ve idarecilerinin de katıldığı yemekte konuşma yapan BİLSEM Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Faruk Ulu, 2003 yılında faaliyet geçen Tokat BİLSEM’in günümüze kadar emanet binalarda hizmet vermeye çalıştığını söyledi. BİLSEM’in yeni hizmet binasında 2018-2019 yılında eğitim ve öğretime başlayacağını ifade eden Ulu, BİLSEM’e yeni hizmet binasının kazandırılmasında katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’ya teşekkür ederek, "BİLSEM’de görev yapan öğretmenlerimizin görev sürelerinin süreklilik arz etmesi, daha etkin ve verimli çalışmalar yaparak somut projeler üretmeleri, yerel, ulusal ve uluslararası yarışmalara daha fazla katılım sağlamaları gençlerimizi geleceğe hazırlamak adına ufuklarını açarak öz güven kazanımı sağlayacak, ilimizin tanıtımına da katkı sunacaktır. BİLSEM hala yönetmelik yönerge ile yönetilmekte, bu durum sağlam temeller üzerine oturtulmasına engel teşkil etmektedir. Bu seçkin eğitim merkezlerinin maksatlarının hasıl olabilmesi için BİLSEM yönetmeliğinin de bir an önce çıkartılması elzemdir." dedi.BİLSEM Müdürü Oğuzhan Öztürk ise BİLSEM’in taşınacağı yeni hizmet binasında bilimsel, sanatsal, kültürel faaliyetlerin daha etkin ve geniş çaplı yapılabileceğini kaydetti.İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ise velilerin okullarına vermiş oldukları desteğin önemli ve anlamlı olduğunu söyledi. Velilerin yanlarında olduğunu bilmenin kendilerine güç verdiğini ifade eden Yazıcı, "Nihai amacımız çocuklarımızın gelecekteki yaşamları için bir şeyler yapabilmek. Okul aile birliği çerçevesinde güzel bir enerji var. Okul müdürümüzün BİLSEM’de güzel işler yapacağına inanıyorum. BİLSEM yeni binasında daha güzel çalışmalara imza atacak. Öğrencilerimizin düşünce dünyalarına yeni ufuklar katacak uygulama ile teoriği birleştirebilecekleri programlara katılacaklar. Yaklaşık 2 ay sonra okullarına geçtiklerinde çok daha farklı özgün bir ortamda eğitim görecekler" diye konuştu.Yapılan konuşmaların ardında Yazıcı’ya BİLSEM’e vermiş olduğu desteklerden dolayı günün anısına plaket takdim edildi.2 milyon 699 liraya mal olduTürkiye genelinde 17’nci sırada açılan ve Türkiye’de ilk defa kalite beratı alan Tokat BİLSEM’in kendi öğrencilerine ait okullar kampüsünde yapılan yeni binasnın inşaatı tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 milyon 699 bin TL’ye mal edilen BİLSEM binasında öğrencilerin yeteneklerine göre resim, müzik gibi sınıflar, laboratuvar ve derslikleri yer alacak.

TOKAT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN