Tokat medyasının acı günü

Tokat medyasının acı günü

Tokat’ta yerel televizyonculuğun öncü isimlerinden olan Safa Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kayaalp, son yolculuğuna uğurlandı

Tokat’ta yerel televizyonculuğun öncü isimlerinden birisi olan Safa Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kayaalp (62) dün geçirdiği rahatsızlık sonrasında kaldırıldığı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Kayaalp’in cenazesi ikindi namazına müteakiben Takyeciler Camii’nde düzenlenen törenin ardından Erenler Mezarlığı’nda toprağa verildi.2 çocuk babası Kayaalp için düzenlenen törene; il protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü liderleri, medya cemiyet ve dernek temsilcileri, gazete ve televizyon sahipleri, gazeteci, kameraman, muhabirler ile yakınları ve sevenleri katıldı.

TOKAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN