Tokat’ta ’koşabiliyorsan koş’ günleri başladı

Tokat’ta ’koşabiliyorsan koş’ günleri başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve her yaştan insanın hareketsiz yaşam yerine spor yapmasını sağlamayı hedefleyen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesine Tokatlılardan da destek geldi

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından organize edilen faaliyetlerle ilde 7’den 77’e herkes sporla buluşturulmaya devam ediliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, tüm brançlarda spor yapmak isteyen vatandaşlara il ve ilçe müdürlüklerine bağlı antrenörlerin eşliğinde onlarca faaliyet yaptırıldığını söyledi. Çağlar,"Tokat’ın her bir köşesinde insanlar hem spor yapıyor, hem de bağımlılıklardan karşı korunarak hareketsiz yaşamdan kurtuluyor. Halkımıza spor yapma imkanı veren koşabiliyorken koş projesi ile ilimizde sağlıklı bir yaşam için 7’den 77’ye herkesin spor faaliyetlerine katılımının sağlanması ve onları bilinçli spor yapmaya teşvik etmek istiyoruz. Kurum olarak il ve ilçe spor tesislerimizde, Bocce, Badminton, Tenis, Güreş, Atletizm, Karate, Voleybol, Cimnastik, Step, Aerobik, Fitness, Futbol, Dart, Bilek Güreşi, Basketbol, Yüzme, Okçuluk, Geleneksel Osmanlı Okçuluğu, Atıcılık ve Masa Tenisi branşlarında alanlarında uzman antrenörlerimiz hazırlanan program ile gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde buluşuluyor, spor dolu günler yaşıyoruz. Proje kapsamında oluşturulan il ve ilçe koordinasyon ekiplerimizin büyük özverisi ile ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında Tokat gerçek bir spor şehri haline geldi. Her gün bir ilçede etkinlik var. Köylüsünden öğrencisi ve engellisine, çocuklardan yaşlısına, memurundan işçisine kadar herkesi sporla buluşturmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

TOKAT/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN