Üniversite öğrencilerinden hasta çocuklara anlamlı ziyaret

Üniversite öğrencilerinden hasta çocuklara anlamlı ziyaret

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde eğitimlerine devam eden öğrenciler geliştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Tokat Devlet Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret etti

Öğrenciler gerçekleştirecekleri ziyaret öncesinde Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na da kendilerine eşlik etmeleri yönünde bir davette bulundu. Bu davete olumlu cevap veren Başkan Eroğlu ile birlikte hasta çocukları ziyaret eden üniversiteliler, aldıkları çeşitli hediyelerle tedavi sürecindeki çocuklara moral verdi.Kendi aralarında para topladıkları paralarla, hastanede yatarak tedavi gören çocuklara birtakım hediyeler alan öğrencilerin bu davranışının kendisini çok mutlu ettiğini ve heyecanlandırdığını söyleyen Başkan Eroğlu: “Bir çocuğu güldürmek, dünyalara bedeldir. Karınca kararınca öğrenci kardeşlerimizin harçlıklarından biriktirerek almış oldukları hediyeleri çocuklarımıza verdik. Hediyeleri verdikten sonra çocukların gözünde ki ışıltıyı görseniz, dünyalara değişmezsiniz. Çünkü bir çocuğun gülüşü her şeye değer ve biz bugün onu hissettik. Öğrenci kardeşlerimi tebrik ediyorum, çalışmalarının devam edeceğini umuyorum. Ben buradan kendilerine de bir ödev veriyorum; bizim desteğimiz ile şehrin dışında yer alan köy okullarına da ziyaretlerde bulunalım” dedi.Projeyi yürüten öğrenciler adına bir açıklama yapan Bedia Ceyhan ise projelerine destek vermesinden dolayı Başkan Eroğlu’na teşekkür etti. Ceyhan: “Başkanımızın gelmesinden çok sevinç duyduk, yoğun programından ötürü gelemeyeceğini düşünüyorduk. Bizi kırmayıp destek olduğu için teşekkür ediyorum. Özellikle çocuk servisini seçtik; çünkü küçük bir oyuncağın bile onları ne kadar mutlu ettiğini görmek çok güzel bir duygu. Allah tüm minik kardeşlerimize acil şifalar versin” dedi.

TOKAT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN