Üniversiteli öğrenciler Şehit Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti

Üniversiteli öğrenciler Şehit Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde üniversite öğrencileri 15 Temmuz’un kahramanlarından Şehit Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti

Reşadiye Belediyesi ve Diyanet-Sen Reşadiye Şubesi Başkanı Mustafa Özay tarafından organize edilen gezide, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Reşadiye Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören üniversiteli 45 kız öğrenci, darbe girişimi gecesi şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti. Öğrenciler, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi’nde bulunan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in bulunduğu kabristanı ziyaret ederek, 15 Temmuz gecesi bir kahramanlık örneği sergileyen Şehit Ömer Halisdemir’i unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını dile getirdi.Öğrenciler daha sonra kalp krizi sonucu vefat eden annesi 69 yaşındaki Fadimana Halisdemir kabrini de ziyaret ederek dua etti.

TOKAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN