Yanarak ölen iki arkadaşın sınıfında hüzün var

Yanarak ölen iki arkadaşın sınıfında hüzün var

Tokat’ta meydana gelen trafik kazasında aynı araç içerisinde yanarak ölen 5 kişiden iki sınıf arkadaşının sınıfında hüzün var

Tokat-Niksar karayolunda meydana gelen kazada alev topuna dönen otomobilde yanarak can veren 5 kişinin cenazeleri Tokat’tan DNA testi yapılmak için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kazada genç yaşta hayatını kaybeden iki sınıf arkadaşı ile bir aileden ise geriye hatıra fotoğrafları kaldı. Özel bir lisede 11’nci sınıf öğrencisi olan ve aynı sırada oturan iki arkadaş Damla Paray (18) ile Evranur Gür (18) birlikte çekindikleri hatıra fotoğrafları birlikte ders gördükleri sıranın üzerine konuldu. Karanfillerle donatılan sınıfta öğrenciler çok büyük bir acı yaşadıklarını dile getirdi. Evranur’un sosyal medya hesabından günler önce paylaştığı, "Bir avuç ömrün kalmış gibi gül" sözleri dikkat çekti."Ölüme de birlikte yürüdüler"Okul Müdürü Abbas Daşkıran, iki öğrencilerini kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Daşkıran, Damla ile Evranur’un sürekli beraber olan iki samimi arkadaş olduğunu ifade ederek, "Maalesef ölüme de birlikte yürüdüler. Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır eylesin. Ölüm zor ama genç ölümü maalesef daha da zor" diye konuştu.Kaza; Ahmet Paray (58) yönetimindeki 60 AP 665 plakalı otomobil Tokat-Niksar karayolu Gökdere köyü mevkinde kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan istinat duvarına çarpmasıyla meydana geldi. Kazada çarpmanın etkisiyle alev alan LPG’li otomobilde bulan Ahmet Paray, eşi Kadriye Paray (47), kızı Damla Paray sürücü Ahmet Paray’ın kardeşi Selma Yalçın Oğuz ve kızının arkadaşı Evranur Gür yanarak hayatlarını kaybetti.

TOKAT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN