Toyota yeni modeli Corolla Hatchback'i tanıttı

Toyota yeni modeli Corolla Hatchback'i tanıttı

Avrupa pazarında geçtiğimiz yıl satışına başlanan Toyota Corolla Hatchback'in yeni modeli Türkiye'de bu hafta satışa çıktı. En ucuz benzinli modeli 157 bin 900 TL, en ucuz hibrid modeli ise 193 bin 300 TL'den satılacak.

Geçtiğimiz yıl Avrupa pazarında satışa başlanan Toyota Corolla Hatchback Hybrid modelinin tanıtımı yapıldı. Türkiye'de bu hafta itibariyle satışa çıkacak model şirketin bu segmentte Türkiye'de satılan ilk hibrid (Akülü-Benzinli melez) modeli olacak. Modelin eski adı olan Auris'ten vazgeçilerek bundan sonra Sedan modeli Corolla gibi pazarda yer alacak. İstanbul'da Sakıp Sabancı Müzesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, "Biz bu ürünün fiyatını kendi segmenti içerinde biraz iddialı olması istedik. Rakiplerine karşı yaklaşık yüzde 9 daha iyi bir fiyatla çıkarmayı başardık. Lansmana özel 157 bin 900 TL olacak" dedi.

EN UCUZ HİBRİD 193 BİN 300 TL

Dizel motor satmayı bırakan Toyota’nın Türkiye CEO'su Bozkurt, "Bu kadar dizel satılan bir pazarda dizel satmayı bırakmak doğru zamanda doğru aksiyonu aldığımızı gösteriyor" dedi. En ucuz hibrid modeli tavsiye edilen fiyatı 203 bin TL olan modelin lansmana özel fiyatı ise 193 bin 300 TL olarak belirlendi. En üst donanıma sahip hibrid modelin fiyatı ise 234 bin 950 TL oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN