Avrasya Pazarına geçici yer tahsis edilecek

Avrasya Pazarına geçici yer tahsis edilecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Pazarkapı sahil alanında gerçekleştireceği kentsel düzenleme çalışması nedeniyle kaldırılacak olan Avrasya Pazarına Büyükşehir Belediyesi tarafından geçici olarak yeni yer tahsis edilecek

Bölgede yapılacak çalışmanın tamamlanmasının ardından esnaflar için yeni düzenleme yapılacak.Avrasya Pazarı esnafları bu karar nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Avrasya Pazarı Esnafları Derneği Başkanı Muzaffer Beşikçi, “Sayın Başkanımız bizleri sahipsiz bırakmadılar, bizim yanımızda oldular. Esnaflar olarak başkanımıza minnettarız” dedi. Avrasya Pazarı esnafları ayrıca Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkürlerini içeren bir pankartı da pazarın girişine astılar.

TRABZON/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN