Sürmene Gönül Elçileri engelli öğrenciler için konser düzenledi

Sürmene Gönül Elçileri engelli öğrenciler için konser düzenledi

Sürmene Kaymakamlığı bünyesinde faaliyetleri yürüten Sürmene Gönül Elçileri tarafından engelli öğrenciler yararına Karadenizli sanatçı Merve Yavuz’un sahne aldığı bir konser düzenlendi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, eşi Cansel Çığ, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve protokol üyeleri katıldı.Sürmene Gönül Elçileri olarak faaliyet konularının başında engelli vatandaşların geldiğini belirten Cansel Çığ, “Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerin işitme engelli vatandaşlarımızla daha güçlü bir iletişimde bulunması adına Sürmene Kaymakamlığı tarafından işaret dili kursu açıldı. Her kurumdan en az iki personelin kursa dahil edilerek iletişim sorununun ortadan kaldırılmasını ve toplumsal farkındalık oluşturulmasını hedefliyoruz” dedi.

TRABZON/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN