Trabzon’da OSB’ler dayanışması

Trabzon’da OSB’ler dayanışması

Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu başkanlığının organize ettiği OSB’ler arası işbirliği ve dayanışma toplantısı Arsin Organize Sanayi Bölgesi merkezinde gerçekleştirildi

Arsin, Şinik ve Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgelerinde bulunan sanayiciler katıldı.100’ü aşkın sanayicinin yanı sıra, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanı Şadan Eren ve davetlilerin katıldığı dayanışma yemeğinin ardından üç OSB’nin yönetim kurulları Arsin OSB yönetim kurulu ortak toplantı yaptı.Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, yaptığı açıklamada “Arsin, Beşikdüzü ve Şinik Organize Sanayi Bölgeleri olarak ortak çalışmalara ağırlık vereceğiz. Eğitim projelerimiz yakında başlıyor. Bu eğitimlerden birlikte faydalanacağız. Eğitimin arttığı yerde verimlilik de artmaktadır. Buna hepimizin ihtiyacı var” dedi.

TRABZON/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN