Trabzon’daki trafik kazasında ölü ve yaralıların kimlikleri belirlendi

Trabzon’daki trafik kazasında ölü ve yaralıların kimlikleri belirlendi

Trabzon’un Maçka ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi ile yaralı 3 kişinin kimlikleri belirlendi

Kaza bugün akşam saatlerinde Maçka ilçesi Hamsiköy Bekçiler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 69 AL 824 plakalı Bayburt Belediyesi’ne ait resmi plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen 61 DD 057 plakalı araç kayganlaşan yolda kafa kafaya çarpıştı. Kazada Bayburt Belediyesi’ne ait araçta bulunan Süleyman Zipak ile diğer araçta bulunan Bilal Yalçın, Erdal Ünal ve Nihat Demirel hayatını kaybederken, Bayburt Belediyesi’ne ait araçta bulunan Süleyman Akdoğan, Muharrem Tutar ve Ali Vahit Yıldızhan yaralandı. Yaralılar güçlükle araç içerisinden çıkartılarak kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Trabzon’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

TRABZON/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN