Trabzonlu emekliler Çanakkale’yi gezdi

Trabzonlu emekliler Çanakkale’yi gezdi

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesince düzenlenen gezi programıyla 50 emekli Çanakkale Savaşı’nın gerçekleştiği tarihi bölgeleri gezme fırsatı buldu

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, her Türk vatandaşının mutlaka Çanakkale’yi gezmesi, atalarımızın tarih yazdığı bölgeleri incelemesi gerektiğini söyledi. Bayraktar “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na biz emeklilere sağladığı bu imkândan dolayı teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Öğrencilerimizden biz emeklilere kadar herkesin Çanakkale’yi görmesi, ülkemizi ayakta tutan bağımsızlık ruhunun en iyi şekilde anlaşılabilmesi için her türlü fedakârlığı yapıyor. Bizler için anlatılmaz bir gezi oldu. Binlerce şehidimizin toprağa düştüğü, Conkbayırı’nı, Kocatepe’yi, Anzakkoyu’nu gördük, adeta o günleri yaşadık. Her Türk vatandaşının ömründe en az bir kez Çanakkale’yi görmesini temenni ediyorum” dedi.

TRABZON/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN