TTB’den KOBİ’lere nefes kredisi

TTB’den KOBİ’lere nefes kredisi

Küçük ve Orta Ölçekli (KOBİ) finansman sorunların giderilmesine katkı sağlamak üzere önceki yıllarda başlatılan ve Nefes Kredisi olarak da adlandırılan KOBİ desteğine Trabzon Ticaret Borsası tarafından tekrar başlanıldı

TTB’den konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, borsa tarafından söz konusu kredi için 500 bin TL kaynak ayrıldığı ve ilgili bankalarla gereken anlaşmaların yapıldığı bildirildi. Açıklamada ayrılan kaynağın bankalar tarafından 7 katının kredilendirileceği belirtilerek, üyelerin borsadan alacakları belge ile gereken kaynak temini işlemini başlatabilecekleri ifade edildi.Üyelerin söz konusu düşük faizli ve 6 ayı ödemesiz 18 aylık krediyi Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Ziraat ve Vakıf Katılım üzerinden kullanabilecekleri belirtildi.

TRABZON/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN