Çemişgezek’in başarılı öğrencilerine kaymakamdan ödül

Çemişgezek’in başarılı öğrencilerine kaymakamdan ödül

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesi Kaymakamı Harun Kazez, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında derece yapan öğrencileri konuk edip, ödüllendirdi

Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, ilçede TEOG sınavında başarılı olan öğrenciler, Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet İzzet Demir ve diğer idarecilerle bir araya geldi. Kaymakam Kazez, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, başarılarından dolayı tebrik etti. Kazez, öğrencilerin isteği üzerine onlarla hem hatıra fotoğrafı hem de selfie çektirdi.Eğitimdeki başarının Çemişgezek için gelenekselleştiğini belirten Kaymakam Kazez, “Bu yıl yine Çemişgezek ilçemiz güzel bir başarıya imza attı. 3 tane Türkiye birincisi çıkardı. Çok sayıda sınavın ikincisi olan öğrencilerimiz var. Kararlılığın ve azmin neler yapabileceğini öğrencilerimiz çok açık bir şekilde göstermişlerdir. Ben başarılı öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.Kaymakam Kazez, öğrencilerin başarısında öğretmenler, oku idarecileri ve velilerin payının büyük olduğunu aktardı.

TUNCELİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN