Cumhuriyet’in yaşıtlarına anlamlı ziyaret

Cumhuriyet’in yaşıtlarına anlamlı ziyaret

Tunceli’de Cumhuriyet’le yaşıt 45 dede ve nineyi tespit ettiren Vali Tuncay Sonel, onları evlerinde ziyaret ederek örnek bir davranış sergiliyor

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümüne günler kala kentte örnek bir çalışma yaptırdı. Tunceli’de yaşayan 1923 doğumlu Cumhuriyet’le yaşıt 45 dede ve nine olduğunu tespit ettiren Vali Sonel, zaman kaybetmeden onları tek tek evinde ziyaret etmeye başladı.Hiç beklemedikleri bir anda Vali Sonel’i karşılarında gören Cumhuriyet’in yaşıtları, duydukları memnuniyeti dile getirdi.Evlerinde sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen nine ve dedelerin sorunları ise Vali Sonel tarafından çözülüyor.Tunceli ailesinde 45 dede ve ninenin 1923 doğumlu olduğuna dikkat çeken Vali Sonel, Cumhuriyet’in yaşıtları büyükleri, evlerinde ziyaret etmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.Kentte göreve başladığı ilk günden itibaren vatandaşlarla iç içe olmaya çalıştığını aktaran Vali Sonel, "Başta engelli, yetim, öksüz evlatlarımıza, şehit ailelerimiz, yaşlılarımız, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giderek onların gönüllerini almaya çalışıyoruz. Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını göstererek, onlara hal hatır sorarak ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" dedi.Vali Sonel, kentte bulunduğu sürece ziyaretlerine devam edeceğini de aktardı.

TUNCELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN