Tunceli’de kent meydanı ve çarşı yenileniyor

Tunceli’de kent meydanı ve çarşı yenileniyor

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, 2 bin 600 metre karelik kent meydanı ile 85 dükkanın bulunduğu alanın yenileme çalışmasının devam ettiğini söyledi

Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’in girişimleriyle başlayan Tunceli Kent Meydanı ve Yeraltı Çarşısı Yenileme Projesi devam ediyor.Çalışmalarla ilgili bilgi veren Vali Sonel," Belediye binası dış cephesi yenileniyor. Tunceli’de 2 bin 600 metrekare açık alan, 4 adet süs havuzu, 500 metrekare peyzaj alanı ile bakmaya doyulamayacak bir tablo oluşuyor. 85 dükkanın ve iç ortak alanların yenilenmesi ile modern iş yerleri, modern bir kent meydanı oluşturuluyor" dedi.Projelerin yapılmasında destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Vali Sonel, çalışmaların projenin tamamlanana kadar aralıksız süreceğini aktardı.

TUNCELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN