Tunceli’de okullara yardım

Tunceli’de okullara yardım

AK Parti Tunceli Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi okullara kırtasiye ve temizlik malzemesi yardımı yapıldı

AK Parti Tunceli Kadın Kolları Başkanı Yıldız Güngör, belirledikleri 15 ihtiyaç sahibi okula kırtasiye ve temizlik malzemesi yardımında bulunduklarını söyledi. Köy ve ilçelerdeki okullara öncelik verdiklerini belirten Güngör, “Çocuklarımızın eğitimine katkı sunabilmek için onlara kırtasiye malzemesi hediye ettik. Okullarımızda hijyenin sağlanması ve çocuklarımızın sağlık sorunları yaşamaması, okulların kendi evlerini gibi temiz olabilmesi için de temizlik malzemesi desteği sunduk. Bilindiği üzere sağlıklı bir yaşam en temel hakkımızdır. Bu ilkeden yola çıkarak eğitim kurumlarımızda eğitim veren ve eğitim alan insanlarımızın hizmetten en etkin şekilde yararlanmalarını sağlamayı amaçladık. Buna benzer çalışmalarımız devam edecek. Eğitimcilerimizin ve öğrencilerimizin daima yanındayız” diye konuştu.

TUNCELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN