Tunceli’nin içme suyu Ovacık Gözeleri’nden gelecek

Tunceli’nin içme suyu Ovacık Gözeleri’nden gelecek

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Ovacık Gözelerinden İçme Suyu Getirilmesi projesinin hayata geçirileceğini söyledi

Bir biri ardına gerçekleştirilen projelerle Tunceli’nin çehresinin değiştiğini belirten Vali Sonel,"Devasa projelerimiz arasında yer alan "Ovacık Gözelerden Şehrimize İçme Suyu Getirilmesi Projesi” çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Tunceli il merkezinden 80 kilometre mesafede bulunan Munzur Gözeleri’nden, evlerimize dünyanın en kaliteli suyunu getirebilmekti hayalimiz. Ovacık Gözeleri’nden çıkan, PH 8.45 olan ülkemizin en kaliteli Munzur Suyunu, Orman Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun destekleriyle şehrimize getiriyoruz. Su temini ve iletimi projesinin ihalesi yapıldı ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor"dedi.Bir hayalin daha gerçek olacağını vurgulayan Vali Sonel, destekleri nedeniyle Bakan Eroğlu, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

TUNCELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN