Yurt dışına kaçmak isterken yakalanan 2 örgüt üyesi tutuklandı

Yurt dışına kaçmak isterken yakalanan 2 örgüt üyesi tutuklandı

Terör örgütü MKP’ya yönelik operasyonda yurt dışına çıkmak için gittikleri İzmir’de yakalanıp Tunceli’ye getirilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 10 Kasım’da İzmir’de yurt dışına illegal yollardan çıkmak isteyen terör örgütü MKP üyesi şüpheliler C.F. ve N.C., Milli İstihbarat Teşkilatı ve İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 zanlı daha sonra örgüt adına faaliyet yürüttükleri belirlenen Tunceli’ye gönderildi.Soruşturma kapsamında Tunceli İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan 2 şüpheli, ’silahla terör örgütü üyesi olmak’ suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 2 şahıs da tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

TUNCELİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN