Türkiye corona virüs yoğunluk haritası: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca riskli bölgeleri açıkladı

Türkiye corona virüs yoğunluk haritası: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca riskli bölgeleri açıkladı

Türkiye'de illere göre koronavirüs risk haritasını haberimizde bulabilirsiniz. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de corona virüs riski yüksek olan yerleri açıkladı. Son verileri her akşam sosyal medyadan açıklayan Bakan Koca, Türkiye son durum verilerini kamuoyuyla paylaştı. Covid-19 vakalarının yaşandığı bölgeleri gösteren koronavirüs risk haritası vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Türkiye corona virüs il il yoğunluk haritası...

'Türkiye corona virüsü risk haritası'na haberimizden göz atabilirsiniz... Ölümcül kovid-19 salgın hastalığının Türkiye'nin 81 ilinde de görüldüğünü aktaran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ne yazık ki tüm illerde vefatların yaşandığını söyledi. Her akşam gerek sosyal medyadan gerekse canlı yayınla son verileri açıklayan Bakan Koca, vakalara göre hazırlanan yoğunluk haritasını da kamuoyula paylaştı. Peki, 'Türkiye'de corona virüsten kaç kişi öldü?', 'Türkiye'de corona virüs en riskli bölgeler nereler?', 'Türkiye corona virüs yoğunluk haritası' ve diğer detayları KARAR.com okurları için derledik...

TÜRKİYE CORONA VİRÜS RİSK HARİTASI

İSTANBUL CORONA VİRÜS VAKALARI YOĞUNLUK HARİTASI

ANKARA CORONA VİRÜS VAKALARI YOĞUNLUK HARİTASI

İZMİR CORONA VİRÜS VAKALARI YOĞUNLUK HARİTASI

KOCAELİ CORONA VİRÜS VAKALARI YOĞUNLUK HARİTASI

SAKARYA CORONA VİRÜS VAKALARI YOĞUNLUK HARİTASI

ZONGULDAK CORONA VİRÜS VAKALARI YOĞUNLUK HARİTASI

İL-İLÇE-MAHALLE-SOKAK CORONA VİRÜS VAKASI SORGULAMA SAYFASI

Koronavirüs risk haritasını daha detaylı incelemek ve bölgenizdeki covid-19 yoğunluğunu görmek için BURAYA tıklayın.

TÜRKİYE'DE İLLERE GÖRE CORONA VİRÜS VAKA VE ÖLÜM SAYILARI

Koronavirüs (kovid-19) salgınının 81 ilin tamamında görüldüğünü belirten Sağlık Bakanı Koca, vaka sayılarını aktardı.

Buna göre, en çok vaka sırasıyla İstanbul, İzmir, Ankara, Konya ve Kocaeli'de görüldü. İstanbul'da 12 bin 231, İzmir'de 1105, Ankara'da 960, Konya'da 601, Kocaeli'de 500 kişide koronavirüs tespit edildi.

Ayrıca 10 ilde vaka sayıları 10'un altındayken 18 ilde ise 100'ün üzerinde vaka bulunuyor. En az vaka görülen iller ise Hakkari, Burdur, Ardahan, Kütahya, Aksaray, Tunceli, Kırşehir, Bartın, Batman ve Şırnak oldu.

Virüsten kaynaklı en çok ölümün yaşandığı 10 il sıralamasında, İstanbul 210 kişiyle ilk sırada yer aldı. İzmir'de 27, Kocaeli'de 14, Zonguldak'ta 12, Konya ve Ankara 11'er, Trabzon'da 9, Bursa'da 8, Balıkesir ve Tokat'ta 6'şar, Eskişehir, Malatya ve Muğla'da 5'er ölüm kayıtlara geçti.

81 İLDE CORONA VİRÜS VEFAT VE VAKA SAYISINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

CORONA VİRÜSÜ TAKİP EDEBİLECEĞİNİZ CANLI HARİTALAR

Koronavirüs salgınını güncel olarak takip edebileceğiniz online haritalara gözatmak için BURAYA tıklayın.

'HAYAT EVE SIĞAR' UYGULAMASI İLE RİSKLİ BÖLGELERE GİRDİĞİNİZDE UYARI ALIN

Sağlık Bakanlığı'nın mobil uygulaması 'Hayat Eve Sığar', enfekte olan bir hastanın yakınına yaklaştığınızda veya koronavirüs salgınında riskli olarak tanımlanan bir bölgeye girdiğinizde sizi uyarıyor. 'Türkiye'de il-ilçe-mahalle-sokak bazında corona virüs yoğunluk haritası'nın da yer aldığı 'Hayat Eve Sığar' uygulamasını indirmek için BURAYA tıklayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN