Türkiye tek yürek: Depremde hayatını kaybedenler uğurlanıyor

Türkiye tek yürek: Depremde hayatını kaybedenler uğurlanıyor

İzmir'de dün meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden diş hekimi Burcu Yüksel ile çocukları Ege Ilgaz ve Dila Yüksel'in cenazeleri toprağa verildi. Törene CHP lideri Kılıçdaroğlu ve HDP Genel Başkanı Mithat Sancar da katıldı.

İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in depremde yaşamını yitiren eşi diş hekimi Burcu Yüksel ve 2 çocuğu için son görev yerine getirildi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kıldırdığı cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, HDP Eş Başkanı Mithat Sancar ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da katıldı,

İzmir’de meydana gelen depremde İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in göçük altında kalarak yaşamını yitiren eşi diş hekimi Burcu Yüksel ve çocukları Ege Ilgaz Yüksel ve Dila Yüksel, Bornova Hacılarkırı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

1-kopya.jpg

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın namazını kıldırdığı cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, eski Başbakan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türk Tabipleri Birliği Genel Sekreteri Vedat Bulut ve İzmir Tabipler Odası Başkanı Lütfi Çamlı katıldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, cenaze namazının ardından, çocuklarını yitiren Nuri Seha Yüksel ile birlikte tabuta omuz vererek  bir süre taşıdı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN