Gençleri tıbbi ilaçlarla uyuşturucuya alıştırmak istiyorlar

Gençleri tıbbi ilaçlarla uyuşturucuya alıştırmak istiyorlar

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kargo yolu ile Uşak’a gönderilen uyuşturucu (Pregabalin) etken maddesi bulunduran toplam 952 adet hap ele geçirdi

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kargo şubesine hapları almaya gelen 2 kişinin de göz altına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bilgisi verildi. Açıklamada; “Müdürlüğümüz, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince terör örgütünün en önemli finans kaynaklarından olan uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesi ve sokak satıcılarına ulaşmadan engellenmesi amacıyla yapılan istihbarı çalışmalarda; İlimize Kargo yoluyla iki ayrı paket içerisinde Uyuşturucu (Pregabalin) etken maddesi bulunduran toplam 952 adet hap geldiğinin tespiti üzerine, uyuşturucu nitelikli haplar ile paketleri teslim almaya gelen 2 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmaktan adli işlem başlatılmış ve adli mercilere sevk edilmiştir.Uyuşturucu-uyarıcı madde kullanmak ve ticaretini yapmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri ve sokak satıcıları ile en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadelemiz devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

UŞAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN