Oyuncak bebek ve araba mutlu olmalarına yetti

Oyuncak bebek ve araba mutlu olmalarına yetti

Uşak Valisi Salim demir’in eşi Nezahat Demir protokol üyelerinin eşleri ile birlikte Çocuk Evlerin’de barınan miniklerle bir araya geldi

Vali Demir’in eşi Nezahat Demir tarafından hediye edilen oyuncak bebek ve arabaları alan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.Vali Salim Demir’in eşi Nezahat Demir, Çocuk Evleri Sitesinde barınan çocuklarla bir araya geldi. Ziyarette, Vali Salim Demir’in eşi Nezahat Demir’e Vali Yardımcısı Sait Topoğlu’nun eşi Vicdan Topoğlu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’in eşi Şule Ergüder ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek ve eşi eşlik etti.Ayrıca, Vali Salim Demir’in eşi Nezahat Demir, çocuk evleri sitesine geçtiğimiz günlerde yaptığı ziyarette çocukların taleplerini sormuş, çocuklar da oyuncak araba ve bebek talebinde bulunmuştu. Bayan Demir, son ziyaretinde çocukların tamamına oyuncak bebek ve araba hediye ederek, onların isteklerini yerine getirdi. Aldıkları hediyelerden dolayı da son derece mutlu olan çocuklar, Vali Salim Demir’in eşi Nezahat Demir’e teşekkür ederek uzun süre oyuncaklarıyla oynadılar.

UŞAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN