Temizlik işçilerinden kadınlara ’Kalpli’ mesaj

Temizlik işçilerinden kadınlara ’Kalpli’ mesaj

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan temizlik işçileri ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ dolayısyla kadınlara yapraklardan oluşturdukları kalp ile mesaj verip kadına yönelik şiddeti protesto ettiler

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan temizlik işçileri kent merkezinde çalışma yaparken anlamlı bir çalışmaya da imza attı. Temizlik işçileri kentte dökülen ağaç yapraklarını bir alanda toplayarak devasa bir kalp şekli oluşturdular. İşçiler yaptıkları bu kalbi tüm kadınlara armağan ettiklerini söylerken işçilerin bu inceliği görenlerin beğenisini kazandı.Uşak Belediye Başkanı Nurullah Çahan, temizlik işçilerinin yanına gelerek kadına yönelik şiddeti önlemenin en önemli unsurunun eğitim ve erkekleri daha anlayışlı olması gerektiğini belirterek işçileri de anlamlı mesajlarından dolayı tebrik etti.

UŞAK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN